Valami
HargiteHome Logo

Nyugodt falu, nyugodt utcájában családi ház eladó

IMG_0405.JPG
IMG_0405.JPG IMG_0394.JPG IMG_0380.JPG IMG_0381.JPG IMG_0383.JPG IMG_0385.JPG IMG_0377.JPG IMG_0397.JPG IMG_0398.JPG IMG_0391.JPG
A hírdetés nem aktív
Jellege: Családi ház
Elhelyezkedés Sopron környéke
Szobák száma 3 + 1

Hirdetés azonosító 114
28.50 MFt
Tulajdonságok
Lakótér 90 m2
Elhelyezkedés belterület
Ingatlan állapota közepes állapotú
Erkély/Terasz van
Telek mérete 712 m2
Építési mód tégla
Emelet földszint
Építés éve 1960
Fűtés típusa cserépkályha
Tájolás D
Garázs nincs

Leírás:

Eladásra kínálunk egy csendes kis utcában, egy 90nm-es, 3 és félszobás kis házat, élhető méretű telken. A ház felújítása elkezdődött, a külső falakat hőszigetelt vakolattal újra színezték, a nyílászárókat lecserélték hőszigeteltekre, a vezetékeket kicserélték, valamint a tetőszerkezetet felújították, és a cserepezést újrarakták.

Az ingatlan belseje még felújításra vár, ami ki kell terjedjen a hideg-meleg burkolatokra, a konyha és fürdő felújítására, valamint a festésre. A ház jelenleg cserépkályhával fűthető, de a gázcsonk a telken van, ezért igény esetén a gázfűtés is kiépíthető. Az ebédlő és a konyha egy 10-es fallal elválasztott, így ennek elbontásával könnyűszerrel kialakítható a manapság közkedvelt amerikai-konyhás nappali.

A ház elrendezése kiváló, a hálószobák tágasak és világosak; az épület száraz. Aházhoz tartozik egy nagyméretű melléképület is, amely jelenleg helyet ad a tüzelőfának is. A ház telekhatáros elrendezése miatt a telket nem bontja meg, így szép nagy kert marad a pihenésre.

Ajánlom  azok figyelmébe, akik élhető méretű teret szeretnének csendes helyen, mégis közel a városhoz, saját igény szerinti belső kialakítással.


Hirdető adatai:

Juhász Erzsébet | Ingatlanreferens