Valami
HargiteHome Logo

Korszerűsített parasztház Kőszeg közelében

DJI_0318.JPG
DJI_0318.JPG DJI_0281.JPG DJI_0277.JPG DJI_0275.JPG DJI_0306.JPG DJI_0292.JPG DJI_0331.JPG DJI_0315.JPG DJI_0309.JPG DJI_0302.JPG
A hírdetés nem aktív
Jellege: Családi ház
Elhelyezkedés Sopron környéke
Szobák száma 7 + 0

Hirdetés azonosító 464
89.00 MFt
Tulajdonságok
Lakótér 230 m2
Elhelyezkedés belterület
Ingatlan állapota felújított
Erkély/Terasz van
Telek mérete 3412 m2
Építési mód egyéb
Emelet földszint
Építés éve 0
Fűtés típusa egyéb
Tájolás NY
Garázs nincs

Leírás:

Csodálatos környezetben elhelyezkedő parasztház, a mai  kor igényeinek megfelelő kialakítással eladó Cákon, Kőszeg közelében. Az igényes parasztház 60-70 cm-es cáki kőből készült. 

 
Az ingatlan 2010-ben teljes körű elújításon esett át. 
 
A 230,2 m2-es ingatlan földszintjén 2 szoba, hatalmas méretű nappali, étkező, konyha, kamra, háztartási helyiség, fürdőszoba és WC, gardrób, valamint előtér kapott helyet. Az előtérben egy nagyméretű infraszauna is a tulajdonosok rendelkezésére áll. A konyhában egy működő kemence található. A világos nappaliból egy hangulatos teraszra léphetünk, de kávénkat a múltat idéző tornácon is elfogyaszthatjuk. 
 
Az emeleten, amely külön bejárattal is rendelkezik 2 külön apartman található fürdőszobával, az egyik külön konyhával, így akár vendégszobák is kialakíthatók,  Ezen kívül az emeleten helyet kapott még két szoba, gardrób, fürdőszoba és mellékhelyiség. 
 
A homlokzat ékei Kodolányi László iparművész munkái, a kovácsoltvas postaláda és kandeláber.  A homlokzati tetőablakok vörösrézből készültek, 
 
Az otthon melegét egy faelgázosító kazán biztosítja kiegészülve egy 1000 l-es puffertartállyal. A földszinten padlófűtés lett kialakítva, míg az emeleten radiátorok biztosítják a meleget. A  meleg vizet szolárrendszer is biztosítja. 
 
A hatalmas, 3412 m2-es telek, mely az ingatlanhoz tartozik gyönyörűen gondozott, fűthető fürdődézsa, valamint egy Petanque pálya is megtalálható. 
 
Parkolni lehet a ház előtti saját tulajdonban lévő térkövezett területen, valamint a kapuszínben és az udvarban. 
 
Az ingatlan ára magába foglalja a bútorzatot is, amelyből nagyon sok az egyedi készítésű, pl. a diófából készült hatalmas étkezőasztal, valamint a földszinti fürdőszobai márvány- dió bútorzat is. 
 
A ház alatt egy kellemes kialakítású, hangulatos borospince is várja leendő tulajdonosait. 
 
A ház varázsát a képek nem tudják visszaadni, ezt látni kell, és megszeretni! 

Hirdető adatai:

Kasztner Anikó | ingatlanreferens