Valami
HargiteHome Logo

Igényes, új építésű, belvárosi lakás

látvány_6.png
látvány_6.png látvány_4.png IMG_3786.jpg IMG_3785.jpg IMG_3765.jpg IMG_3795.jpg IMG_3769.jpg alaprajz_b2.1.png IMG_3798.jpg
Új építésű ingatlan
A hírdetés nem aktív
Jellege: Lakás
Elhelyezkedés Sopron
Szobák száma 1 + 2

Hirdetés azonosító 364
36.90 MFt
Tulajdonságok
Lakótér 64,39 m2
Ingatlan állapota új építésű
Erkély/Terasz van
Telek mérete 0 m2
Építési mód tégla
Emelet 2.
Építés éve 0
Fűtés típusa kondenzációs gázkazán
Tájolás D
Garázs van

Leírás:

Sopron belvárosában, mégis zöldövezetben eladó egy csendes udvarra néző,  teraszos lakás. 

Az új építésű társasházban magas műszaki tartalommal, igényes kivitelezéssel készült lakásokat kínálunk, igény szerinti belső burkolással.
 
A hirdetett lakás 64,39 nm, plusz 6.27 nm-es fedett terasszal, és egy kb. 30 nm-es (hasznos terület) saját használatú, beépíthető padlástérrel is bír. Az ár mindezt tartalmazza. Az alaprajzon külön konyha került feltüntetésre, de helyette szobát alakítottak ki, amerikai konyhás nappalival, a másik szoba mellett.
 
Az épület már tető alatt van, a válaszfalazás elkészült, a jelenlegi készültségi fok még megengedi, hogy a belső burkolatokat az új tulajdonos igénye szerint alakítsák. 
 
A lakásokhoz vásárolható nagyon kedvező áron fedett teremgarázsban beálló (3-3,3 millió ft), vagy nyitott gépkocsibeálló (1,5 millió Ft).
 
Sopronban szinte egyedülálló lehetőség egy ilyen frekventált helyen, neves tervezőtől, és megbízható beruházótól lakást vásárolni, reális áron.

Hirdető adatai:

Hargita Eszter |