Valami
HargiteHome Logo

Bomba ár! Kertes ikerházrész 95%-ban készen

IMG_3540.jpeg
IMG_3540.jpeg Image-1 (3).jpg Image-1 (4).jpg Image-1 (1).jpg hátsó.jpg IMG_2558.jpg garázs_alaprajz.png földszint_alaprajz.png emelet_alaprajz.png
Új építésű ingatlan
A hírdetés nem aktív
Elhelyezkedés Sopron
Szobák száma 1 + 3

Hirdetés azonosító 307
39.00 MFt
Tulajdonságok
Lakótér 92 m2
Ingatlan állapota új építésű
Erkély/Terasz van
Telek mérete 100 m2
Építési mód tégla
Emelet földszint
Építés éve 2019
Fűtés típusa kondenzációs gázkazán
Tájolás K
Garázs van

Leírás:

Eladó Sopronban Bánfalván, kialakult infrastruktúrával rendelkező, családi házas, kertvárosi környezetben, egy 90%-ban kész, új ikerház, elsősorban nagyobb saját tőkével rendelkező érdeklődőnek.

A ház kétszintes, br. 92 nm, alul kb. 50, felül kb. 42 nm-nyi hasznos területtel. Az alsó szinten az amerikai konyhás nappali, és egy tágas fürdőszoba, vagy szoba kaphat helyet, felül pedig jelenleg két szoba és egy kis fürdőszoba.  A fürdőszoba helyett egy kisebb szoba is kerülhetne kialakításra, ha alul lenne a fürdőszoba. Mindkét szinten lehetőség van fürdőszobára, az új tulajdonos elképzelése, igényei alapján módosítható az eredeti terv.

A házhoz tartozik egy kb. 100nm-es saját kert, és egy egyedi garázs is.

Az irányár kb. 95%-os készültséget tartalmaz.  A burkolás elvégzése, és a belső nyílászárók  beszerelése az új tulajdonosokra marad, ez kb. 3-4 milló forintból megtehető. Igény szerint az eladó kulcsrakész kivitelezést is vállal.


Hirdető adatai:

Hargita Eszter |